Om os

BD-GROUP ApS er din fortrukne totalleverandør indenfor non-food sortiment

Vi er en moderne, troværdig & fleksibel samarbejdspartner, som konstant følger de nyeste trends og udvikling af markedet, så vi altid kan tilbyde det bedste.

Vores produkter/sortiment bliver løbende opdateret/udviklet for gavn til vores kunder, så de kan opnå størst kunde strømning som overhovedet muligt.

Vi er sat i verden for, at kunne tilbyde en uovertruffen service, kombineret med et stort sortiment indenfor non-food produkter. Særligt til køkken, elektronik, indretning og merchandise.

Vores filosofi er, at det skal være så nemt som muligt, at få fingrene i spændende produkter, som kan tilbydes til kunder. Derfor har vi gjort processen så simpel som muligt således, at du kan fokusere på salg, og lade os om resten.

Vores værdier

Idé

At tilbyde en omfattende og opdateret vifte af non-food produkter til køkken & bad, elektronik & gaming, børn & legetøj, smarthome mv.

Mål

At opnå størst mulig kundestrømning ved at tilbyde et omfattende og opdateret sortiment af non-food produkter.

Fremtid

Ved konstant at følge markedets udvikling og trends, har vi et solidt fundament for at fortsætte med at tilbyde innovative og relevante produkter.

Kærneværdi

At levere uovertruffen service og et bredt sortiment af non-food produkter til vores kunder.

Tendenser

Vi stræber efter at tilpasse os til markedets skiftende behov og tendenser, som gør vi er dedikeret til at følge de nyeste trends og udviklinger inden for non-food sektoren.

Vores mission

Vi er den ultimative partner med et stort udvalg af nøje udvalgte non-food produkter, der følger de nyeste trends og markedsudviklinger.

BD-Group

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop